Hey, ik ben laure!

Ik ben logopediste bij Kinderkracht Eyckens. Ik ben een vlot, empathisch en behulpzaam persoon. Ik werk enorm graag met kinderen. Vroeger als leiding tijdens kampen, nu als logopediste! Dat kinderen mijn passie zijn, werd mij duidelijk tijdens mijn stages. Met volwassenen werken vond ik ook leuk, maar mijn hart ligt toch echt bij kinderen. Hun enthousiasme maakt mij gelukkig! Ze komen met de leukste grapjes en ideeën en toveren daarmee een lach op mijn gezicht. Daarnaast haal ik graag mijn creativiteit naar boven om leuke therapieën te maken. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen graag naar de therapieën komen en met veel enthousiasme weer buiten wandelen!

Mij contacteren doe je zo:

Mij vind je in de praktijk in Turnhout!

"Geduldig zijn en genieten, 2 woorden die belangrijk zijn in mijn leven. Geduld hebben staat voor mij gelijk aan het ervaren van weinig stress. Dit geeft mij de kans om optimaal te genieten van het leven en de kleine dingetjes."

Een paar weetjes over mij...

Het helpen van anderen doe ik het allerliefste. Dit is een grote reden geweest voor het kiezen van deze opleiding en job!

Ik ga graag op reis! Ik heb al verschillende (verre) landen gezien en er staan er nog zeker veel op mijn to-do list.

Ik ben een echte kaaslover. Tegen een kaas- en wijnavond zeg ik dan ook nooit nee!

GEVOLGDE OPLEIDINGEN


  • EHBO-diploma
  • Audiologe in opleiding
  • Bachelor in logopedie (Thomas More Hogeschool 2022)