Kindercoaching

kindercoaching met oog op kinderen helpen groeien op hun eigen, unieke manier!

VOOR KINDEREN VAN 0-18 JAAR

Als kindercoach gaan we aan de slag om jouw kindje zich (weer) goed in zijn/haar vel te laten voelen. Met veel zorg en op een positieve manier gaan we samen aan de slag. 

Contacteer ons

Ons aanbod

Kindercoaching is een laagdrempelige manier om kinderen, jongeren en hun ouders te begeleiden. We zorgen ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en kunnen groeien. Hierbij maken we plaats voor alle gedachten en emoties van jouw kind. 
We begeleiden kinderen die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld als gevolg van: 
- de echtscheiding van de ouders
- problemen met zelfbeeld of zelfvertrouwen
- faalangst
- zich onbegrepen voelen
- niet voor zichzelf durven opkomen
- het verlies van een belangrijk persoon 
- andere uitdagingen.

Ons Team

ann@kinderkracht-eyckens.be

Ann berger

Kinderdiëtiste
& kindercoach

Op basis van spel en interactie zorg ik ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en dat we kunnen werken rond de gevoelens, gedachten en emoties die op dat moment belangrijk zijn. Ik gebruik verschillende methodieken, naargelang de hulpvraag. 
Kindercoaching is geen kant-en-klare oplossing. Tijdens het begeleidingstraject werk ik samen met de ouders, omdat zij een belangrijke rol spelen in het leven van hun kinderen. Door ouders te betrekken bij het proces, kunnen we samen werken aan oplossingen en kan het kind sterker worden en groeien. 
We maken gebruik van een warme omgeving voor jou en voor jouw kind. 

Tijdens individuele begeleidingssessies kijken we naar wat de hulpvraag is. Ik begeleid ouders en kinderen bij het omgaan met de uitdagingen die ze tegenkomen. We werken samen aan oplossingen en strategieën en zetten jouw kind centraal. We volgen hierbij het tempo en de kwaliteiten van jouw kind.

Wil je als ouder begeleiding of coaching? Zit je met vragen of weet je het even niet meer? Ik maak graag tijd voor jou als ouder zodat je er niet alleen voor staat. 
Ik werk altijd op maat zodat jij, samen met jouw kind kan groeien. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn werkwijze of aanbod? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.

Werkwijze bij kindercoaching

Contacteer ons

Een blik achter de schermen!