Hey, ik ben ann!

Ik ben een vlotte en enthousiaste kinderdiëtiste van opleiding. Ik ben getrouwd met Thomas, dogmom van Dalmatiër Pepper en mama van 2 energieke zoontjes Loïc en Aléc.

Ouders van jonge kinderen ondersteunen en begeleiden om hun kind gezond te laten opgroeien, dat is mijn missie. Ik vind het belangrijk dat eetmomenten leuk en gezellig zijn en dat ze voor verbinding kunnen zorgen binnen het gezin. Ik geef steeds wetenschappelijk onderbouwd advies met de focus op lange termijn resultaten.

Daarnaast ben ik ook kindercoach.  Ik ben vlot, enthousiast en geduldig. Als kindercoach ga ik aan de slag om jouw kindje zich (weer) goed in zijn/haar vel te laten voelen.  Met veel zorg en op een positieve manier gaan we samen aan de slag. Dankzij mijn ervaring bij slachtofferhulp en verschillende speelse methodieken begeleid ik jou en jouw kindje tot de beste versie van zichzelf. 


Mij contacteren doe je zo:

Mij vind je in de praktijk in hoogstraten!

Mijn quote is: "Probeer een regenboog in iemands wolk te zijn." Ik probeer dat te doen voor de kinderen die ik zie, de ouders die ik begeleid en in mijn omgeving!


Een paar weetjes over mij...

Ik ben naast diëtiste ook maatschappelijk werker van opleiding. Ik heb enkele jaren bij slachtofferhulp gewerkt en 6 jaar mijn eigen zaak gehad. Uit beide jobs heb ik veel geleerd en met veel passie en toewijding gedaan.

Ik hou van mijn 2 zoontjes, mijn man en mijn hond. Samen maken we graag wandelingen in de natuur waar we wonen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van selectief eetgedrag en moeilijk eetgedrag bij kinderen tussen 1 en 6 jaar oud.

GEVOLGDE OPLEIDINGEN

Bachelor in Maatschappelijk werk
Bachelor in voeding- en dieetkunde

Lid van de beroepsvereniging Vlaamse beroepsvereniging van diëtisten.

Ervaring als diëtiste in mijn zelfstandige praktijk (6 jaar) en in een ziekenhuissetting.

Door de jaren heb ik tal van bijscholingen gevolgd. Enkele relevante voor de praktijk zijn:
  • Zwangerschap en voeding
  • Vegetarisme en veganisme bij kinderen
  • Moeilijke eters en selectief eetgedrag
  • Metabolisme
  • Interpretatie van laboresultaten
  • Voedingsadvies bij emo-eten
  • Interpretatie van de nieuwe voedingsdriehoek
  • ...