Hey, ik ben kaat!

Ik ben Kaat, nieuw teamlid en logopediste van Kinderkracht Eyckens. Ik behaalde in januari 2023 mijn diploma ‘Bachelor in de Logopedie’ aan Thomas More Antwerpen.

Ik kan mezelf omschrijven als gemotiveerd, empathisch en enthousiast. Als frisse starter volg ik regelmatig bijscholingen, om op die manier steeds beter mijn vak uit te kunnen oefenen. Naast mijn job als logopediste besteed ik mijn tijd het liefst met mijn vriendinnen, familie, op een concert of op het volleybalveld. Met mijn empathie en speelse aanpak hoop ik veel kinderen te doen groeien en stralen!

Mij contacteren doe je zo:

Mij vind je in de praktijk in Turnhout en hoogstraten!

"Ik hecht enorme waarde aan een goede vertrouwensband tussen mijzelf en de cliënt. Dit komt ook steeds ten goede aan het therapiesucces."

Een paar weetjes over mij...

Ik breng veel uren in het dagelijks leven muzikaal door; met een koptelefoon op, achter de piano, op een muziekfestival,…

Soms kunnen cliënten mij oprecht ontroeren met de progressie die ze maken.

Ik heb een voorliefde voor stem(therapie) en wil daarom mij ooit, naast logopediste, ook stemtherapeute kunnen noemen. De opleiding Postgraduaat Stem staat dus nog op mijn lijstje voor één van de komende jaren!

GEVOLGDE OPLEIDINGEN

Bachelor in logopedie  (Thomas More Hogeschool jan 2023)
Breuken zetten de rekenwereld op z'n kop (Sig vzw, Hilde Heuninck, 2024)