Hey, ik ben Roxanne!

Na mijn afstuderen in 2023 als logopediste, ben ik verheugd te kunnen vertellen dat ik nu met trots deel uitmaak van het fantastische team bij Kinderkracht Eyckens. 

Ik haal enorm veel plezier uit het ondersteunen en laten stralen van mijn cliënten. Als logopediste is er niets mooiers dan de vooruitgang en de vreugde die ik zie bij de kinderen waarmee ik werk. Hun glimlach is mijn grootste dank! Met een mix van positieve energie, geduld en enthousiasme ga ik samen met het kind op ontdekkingsreis om zijn of haar doelen te behalen. Zie het als een avontuur waarin we samen groeien en waarbij we vooral heel wat plezier beleven!

Mij contacteren doe je zo:

Mij vind je in de praktijk in Turnhout!

"lo•go•pe•dis•te
Iemand die niet van iedereen dezelfde ster kan maken, maar ze wel allemaal kan laten schitteren. "

Een paar weetjes over mij...

Heb je ooit een dierenliefhebber ontmoet die het heerlijk vindt om te wandelen en stiekem droomt van verre reizen? Dat ben ik! 

Wist je al dat mijn liefde voor OMFT en stotteren met de dag groeit? Ik ga me hier helemaal in verdiepen, in de hoop de kinderen te zien schitteren en vol zelfvertrouwen te zien stralen na een geslaagde behandeling. 

Op mijn perfecte zaterdagavond zie je me stralend op de dansvloer met mijn beste vriendinnen. Genietend van een heerlijk
hapje en drankje, ben ik helemaal in mijn element!

GEVOLGDE OPLEIDINGEN


  • Bachelor in logopedie (Thomas More Hogeschool 2024)