Ik ben psycholoog, heb 6 jaar ervaring binnen het CLB en ben nu klaar om deze  ervaring met kinderen en ouders in te zetten in de praktijk. Ik heb een hart voor kinderen én hun ouders en geloof dan ook sterk hun kracht, dat elk kind zich kan ontwikkelen zoals hij/zij is. Zoals de naam van de praktijk het zelf zegt: ik geloof in onze kinderkracht! Ik werk graag met kinderen en jongeren rond hun emoties, gedrag, angsten, mindset, motivatie, zelfvertrouwen, omgaan met diagnoses, etc. Daarnaast kan u bij mij terecht met opvoedingsvragen, moeilijkheden in ouder-kind relatie en hechting. Ik werk via spel, op een creatieve manier en via verschillende gesprekstechnieken. We kijken samen wat bij jou past en komen zo samen
tot meer zelfbewustzijn en verandering.

Mij contacteren doe je zo:

Mij vind je in de praktijk in hoogstraten!

Hey, ik ben Paulien!

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!” En daar help ik graag een handje bij als jezelf zijn of (terug)vinden even moeilijk verloopt.

Een paar weetjes over mij...

Ik hou ervan om onder de mensen te zijn, maar geef me op vrije dagen maar rust, natuur en mijn gezin.

In een ander leven zou je me terugvinden als aannemer op een bouwwerf. Of bioloog of vroedvrouw of docent of landbouwer of … Zei ik al dat ik veel uiteenlopende interesses heb?

Ik heb een dochtertje van 1 jaar, die mijn grootste inspiratiebron is voor mezelf als mama en als psycholoog. Ik verdiep me hierbij graag in het afgestemd opvoeden.

GEVOLGDE OPLEIDINGEN


  • Master in de psychologie (KU Leuven, 2012-2017)
  • Specifieke lerarenopleiding gedragswetenschappen (KU Leuven, 2015-2018)
  • Doorheen de jaren volgde ik verschillende vormingen zoals signs of safety, netwerktraining
  • Positieve heroriëntering, Stop 4-7 training, uitvalpreventie op school, Bloei congres (met o.a. Jürgen Peeters, Klaar Hammenecker, Eline Claeys), etc.